Välj en sida

Det blir allt mer vanligt att företag och organisationer använder sig av snäppramar för att visa upp affischer. Att så är fallet är inte särskilt konstigt med tanke på hur väl dessa ramar lämpar sig för just detta syfte. Ramarna är trots allt väldigt enkla att sätta upp och att hantera. Dessutom gör de att affischerna visas upp på ett snyggt och prydligt sätt. Läs vidare för att läsa mer om fördelarna med denna lösning!

3 fördelar med att använda snäppramar för att visa upp affischer

En snäppram är helt enkelt en ram som går att snäppa upp och igen på framsidan. Det är utifrån denna funktion som snäppramar har fått sitt namn. De har ofta en skyddsplast eller liknande på framsidan för att skydda den affisch som visas upp. Detta är bara en av de många smarta funktioner som dessa ramar har. Affischram.se är en informationssida om snäppramar där du kan läsa mer om fördelarna.

Till fördelarna med att använda dessa hör att de är:

  • Enkla att använda. Dessa ramar är väldigt enkla att sätta upp och att använda. Detta är ett av många skäl som har banat väg för deras framgång. Du kan enkelt snäppa upp och igen dem. Därmed slipper du fippla när du ska byta affisch. Dessutom kan du räkna med att affischen sitter tryggt på plats när du väl ha snäppt igen ramen.
  • Säkra och pålitliga. Snäppramar är ofta tillverkade av hållbara material och har vanligtvis en skyddsplast på framsidan. Denna gör att det är enkelt att se affischen inuti ramen samtidigt som den skyddas från repor och annan yttre påverkan. Vanliga affischramar kan dessutom skadas av att de öppnas och stängs ofta. Så är dock inte fallet med dessa ramar.
  • Mångsidiga. Ytterligare en fördel med dessa ramar är att de är väldigt flexibla och mångsidiga. De är inte bara enkla att använda utan även att transportera, flytta och lagra. Du kan enkelt ändra affischer så ofta du önskar och även flytta själva ramen till en annan plats. Detta gör att du med fördel kan ta med dig ramarna på mässor och liknande om du vill.

Det är helt enkelt svårt att hitta några nackdelar med ramarna!