Välj en sida

En dörr är så mycket mer än bara en dörr. Den ska stå emot allt från störande ljud som kommer utifrån, brand och brandgaser till tjuvar eller andra illasinnade personer som vill ta sig en titt i din bostad. Det är därför du bör ha en riktigt bra säkerhetsdörr från Woodsteel som kan stå emot detta. Detta för att du ska kunna njuta av ditt eget hem samtidigt som du känner dig trygg.

Vilken typ av säkerhetsdörr från Woodsteel är du i behov av?

Det finns olika typer av säkerhetsdörrar från Woodsteel. Det är därför enkelt att välja den du behöver:

  • Lägenhetsdörr
    En säkerhetsdörr av galvaniserat stål som tillverkas för att passa in i det lägenhetshus som du bor i. Med en yta av äkta trä i till exempel ek eller målad vit och olika typer av beslag får du både design och säkerhet i en ljuv blandning. Din lägenhetsdörr ska kunna se ut som den gjorde tidigare fast med en helt annan säkerhet.
  • Ytterdörr
    En ytterdörr ska även klara vårt tuffa svenska klimat. En säkerhetsdörr från Woodsteel som är anpassade för utomhusbruk är till exempel altandörr, balkongdörr eller som entrédörr i din villa eller fritidshus. Du finner också säkerhetsdörrar för inomhusbruk som till exempel till källaren eller garaget.
  • Entréport
    Om ni ska köpa en nu entréport till fastigheten passar en säkerhetsdörr från Woodsteel perfekt. Detta eftersom den inte bara är säker utan även ger hela fastigheten ett lyft. Vill du ha den exakt som den såg ut förut eller en återställning till originalet – valet är ditt! Genom ett integrerat motoriserat låssystem och dörrautomatik ger dörren hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna en stor trygghet.

Oavsett vilken typ av säkerhetsdörr som du ska välja uppfyller alla dörrar alla krav. Detta enligt både nationella och internationella standarder. Alla dörrar är av hög kvalitet för att fungera som säkerhet under en lång tid framåt. Leverantören kan även hjälpa till med att inte bara tillverka den bästa säkerhetsdörren för just dig och dina behov. De ser även till att den levereras och installeras på ett korrekt sätt.